Avansări în grad la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța

300
Avansări în grad la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța - avansariingrad-1551387426.jpg

Articole de la același autor

În fiecare an, cu prilejul Zilei Protecției Civile din România, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța, cadrele militare care obțin rezultate excepționale în îndeplinirea atribuțiilor specifice sunt avansate în gradul următor înaintea expirării stagiului minim. 


Ieri, la Constanța, trei ofițeri și cinci subofițeri au primit această avansare. 


Astfel, locotenent colonelul Mihai Aramă a fost înaintat maior, locotenentul Florin Alexandru Costache și locotenentul Stelian Marius Gherghișan au fost înaintați în gradul de căpitan, plutonierul adjutant Ecaterina Nicoleta Bugnar a fost înaintat în gradul de plutonier adjutant șef, plutonierul major Constantin Dumitru, plutonierul major Vasile Marius Neamțu și plutonierul major Anca Radu au fost înaintați în gradul de plutonier adjutant, iar plutonierul Adrian Vâlcea a fost înaintat în gradul de plutonier major. 
Anual, la 28 februarie, rememorăm momentului istoric când, prin "Înalt Decret Regal nr. 468", Regele Carol al II-lea aprobă "Regulamentul Apărării Pasive Contra Atacurilor Aeriene", care consfințește reînființarea Apărării Pasive din România și constituirea primelor structuri de protecție civilă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3343 secunde