Avanpremiera filmului „Priveşte către cer” va avea loc la Centrul „Jean Constantin”

296
Avanpremiera filmului „Priveşte către cer” va avea loc la Centrul „Jean Constantin” - still3width1500pxheight1000px-1633609711.jpg

Articole de la același autor

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, prin Consiliul Judeţean Constanţa, invită publicul, joi, 7 octombrie, începând cu ora 19:00, la avanpremiera filmului „Priveşte către cer”. Aceasta va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Filmul, o coproducție Germania/Georgia, în regia lui Aleksandre Koberidze este o poveste despre iubire, bunătate, lumină și optimism. Câştigător al premiului „Fipresci”, lungmetrajul este, înainte de toate, o scrisoare de dragoste, adresată tuturor cinefililor, gândit ca un basm contemporan, în care ne este prezentată o poveste de dragoste.

Lisa și a lui Georgi, protagoniștii filmului, se întâlnesc întâmplător pe o stradă din orașul georgian Kutaisi și brusc sunt fascinați unul de celălalt, încât uită și să se întrebe cum îi cheamă. Înainte de a-și vedea fiecare de drum, decid să se întâlnească ziua următoare. Vor reuși să se întâlnească din nou? Să se recunoască? Veţi afla dumneavoastră, mergând la film. Vizionare plăcută!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4421 secunde