Avalanşă de pacienţi la Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari

219
Avalanşă de pacienţi la Centrul Multifuncțional  de Sănătate Năvodari - avalansadepacienti2-1603122297.jpg

Articole de la același autor

222 de pacienţi s-au prezentat în prima jumătate a lunii octombrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe Năvodari. De altfel, peste 400 pacienți au beneficiat până acum de serviciile medicale ale Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari, atât în cadrul Ambulatoriului de Specialitate cât și în regim de urgență.

Dintre cei 222 de pacienţi care au venit la Urgenţă, 210 pacienți au fost investigați și tratați pe loc și doar 12 cazuri au necesitat transfer la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanța. De asemenea, între 1 şi 15 octombrie, au beneficiat de consultații în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, 187 pacienți.

„Reamintim că Centrul Multi-funcțional de Sănătate Năvodari face parte din structura Spitalului Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei» Constanța și oferă, din 17 septembrie 2020, servicii medicale gratuite, decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Prin urmare, pacienții care au nevoie de consultații medicale, investigații sau tratamente care pot fi efectuate aici, beneficiază de acestea gratuit, atâta vreme cât sunt asigurați”, explică purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Constanţa, Crina Kibedi.

Centrul Multifuncțional de Sănătate dispune de punct lucru extern al UPU Constanța care asigură urgențele minore, Ambulatoriu de Specialitate pentru chirurgie, cardiologie, neurologie, boli interne, ORL, dermato venerice, pediatrie, și compartiment Spitalizare de zi care include Laboratorul de analize.

Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.00, pentru cabinetele din cadrul Ambulatoriului, și non-stop pentru punctul de lucru al UPU.

„Consultațiile se acordă numai în baza unei programări. Având în vedere situația epidemiologică actuală, rugăm pacienții să se programeze telefonic la 0241/503.346 sau pe email, la adresa [email protected]”, mai explică reprezentantul unităţii medicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5141 secunde