Autoritățile sanitare stabilesc astăzi dacă ursul împușcat este cel care a atacat trei oameni. Patrule de polițiști și jandarmi, încă în zonă.

153
Autoritățile sanitare stabilesc astăzi dacă ursul împușcat este cel care a atacat trei oameni. Patrule de polițiști și jandarmi, încă în zonă. - ursulbrun1500x291-1347785846.jpg

Autoritățile sanitare vor stabili astăzi dacă ursul împușcat la Pietroșița este cel care a atacat trei persoane, însă până atunci sunt menținute patrulele de polițiști și jandarmi în zona Pietroșița - Buciumeni, dar și la Runcu, unde are loc o manifestare la care sunt așteptați mii de oameni, scrie Mediafax.ro.

Ursul împușcat de vânători în localitatea dâmbovițeană Pietroșița, un mascul de 100-120 de kilograme, va fi examinat astăzi de către specialiștii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Dâmbovița, care trebuie să stabilească dacă avea rabie, în condițiile în care se presupune că animalul care a atacat trei oameni era turbat.
Potrivit directorului acestei instituții, Sandu Tolea, rezultatele autopsiei și ale probelor de laborator vor fi cunoscute în cursul zilei de astăzi, mai scrie Realitatea.net.


Citește mai mult...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5492 secunde