€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Autoritatea Națională de Turism, în control la Genius Travel

Ştire online publicată Miercuri, 17 August 2016. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
În urma sesizărilor primite la Autoritatea Națională pentru Turism, reprezentanții Direcției Generale Autorizare și Control Turism au efectuat, astăzi, un control la sediul agenției de turism Genius Travel.

Urmare a controlului efectuat s-a constatat ca agenția de turism nu mai funcționează la sediul pentru care s-a emis licența de turism.

„Menționăm că agenția de turism Genius Travel deține polița de asigurare seria IF –i Nr. 2592/22.04.2016 privind rambursarea cheltuielilor de repatriere și/sau a sumelor achitate de către turist, în cazul insolvabilității sau falimentului agenției de turism, emisă de către German Romanian Assurance S.A. pentru suma de 10.000 dolari, valabilă până la 21 aprilie 2017, conform datelor deținute în acest moment de către A.N.T. În conformitate cu art.45 din O.P.A.N.T. 65/2013 și ca urmare a faptului că operatorul economic în cauză nu a solicitat încetarea definitivă a activității la sediul respectiv, a fost transmisa către S.C. Genius Travel S.R.L. o notificare prin care acesta a fost invitat la sediul A.N.T. în vederea prezentării documentelor agenției de turism. În cazul neprezentării, după 15 zile de la data primirii notificării prin scrisoare recomandată, licența de turism se retrage din oficiu”, explică reprezentanții A.N.T.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3763 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9559 secunde