Autobuzele etajate, scoase pe traseu în minivacanța de 1 Mai

158
Autobuzele etajate, scoase pe traseu în minivacanța de 1 Mai - autobuzeleetajate-1430151418.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii și turiștii care vor veni la mare în minivacanța de 1 Mai vor avea ocazia de a se plimba cu autobuzele etajate. Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța informează călătorii că, în perioada 1 - 3 mai, transportul în comun se va desfășura după program de săr-bătoare, între orele 5,45 și 23,00. 


Pe perioada 30 aprilie - 3 mai, autobuzele etajate vor circula între orele 10 - 20, zilnic, cu plecări din stația de la Gara Constanța, din 45 în 45 de minute. 


"Traseul este cel deja știut, «Mamaia Estival» - de la Gară, pe bulevardul Ferdinand, strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Mamaia, până la capătul stațiunii Mamaia, la Hotel Caraiman, și retur, pe bulevardul Mamaia, bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand și Gară. Biletele de transport pentru autobuzele etajate se pot procura numai de la conducătorul autobuzului, la prețul de 5 lei", explică directorul general al RATC Constanța, Ovidiu Cris-tian Tănase. 


Pentru data de 1 mai, casele de bilete și abonamente vor fi închise, cu excepția chioșcului de la Gară, care va funcționa de la ora 6, până la ora 21. Însă bilete se pot găsi și la dispeceratele cap de linie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Social : La mare de 1 Mai, cu Trenurile Tineretului
Marţi, 21 Aprilie 2015
Stire din Social : În vacanță cu trenul, de 1 Mai
Pagina a fost generata in 0.5018 secunde