Autobuzele de pe liniile 48, 44, 51 și 42 își schimbă traseele

579
1
Autobuzele de pe liniile 48, 44, 51 și 42 își schimbă traseele - traficdeviatautobuze-1444059584.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, autobuzele de pe liniile 48, 44, 51 și 42 vor circula pe trasee deviate. Măsura a fost luată de condu-cerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța din cauza lucrărilor de asfaltare de pe strada Mihai Viteazu, pe porțiunea situată între strada Constantin Brătescu și strada Traian.


"Începând din această dimineață, de la ora 9,00, liniile de autobuz care circulă pe porțiunea respectivă vor fi deviate. Astfel, linia 48 va circula pe bulevardul Ferdinand, bulevardul Tomis, strada Traian, Poarta 2, strada Traian, bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand, bulevardul I.C. Brătianu și înapoi pe traseul normal. Liniile 44 și 51 vor circula pe strada I.G. Duca, bulevardul Ferdinand, bulevardul Tomis, strada Traian, Poarta 2, Poarta 1, Poarta 2, strada Traian, bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand, strada I.G. Duca și înapoi pe traseul normal. Iar linia 42 va circula de la Capitol, pe bulevardul Tomis, strada Traian, Poarta 2, strada Traian, bulevardul Tomis, pe traseu normal", explică directorul general al RATC Constanța, Ovidiu Cristian Tănase.


Potrivit acestuia, autobuzele vor opri în toate stațiile RATC de pe traseu.


Comentează știrea

Un calator
6 octombrie 2015
Sugestie

RATC lasati in continuare traseul 48 asa cum il modificati in aceste zile.Argumente: calatorii care vin cu liniile 40,43 pot lua autobuzul 48 din statia Piata Grivitei de pe bd Ferdinand fara sa se mai deplaseze pe jos 500 m pana la statia de pe IG Duca.Apare statia Centru necesara pentru cei care au activitati in zona Piata Unirii.Traseul nu mai face bucla pe Mihai Viteazu,Bratescu IG Duca-datorita traficul mare autobuzul face greu la stanga pe IG Duca.Practic traseul liniei 48 va fi la fel cu cel al liniei 101C in zona centrala a orasului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.1062 secunde