Autobuze RATC, atacate cu pietre și ouă. Poliția îi caută pe huligani

832
Autobuze RATC, atacate cu pietre și ouă. Poliția îi caută pe huligani - noileautobuze1-1549045822.jpg

Articole de la același autor

Nu a trecut mai mult de o lună de când noile autobuze au fost puse în funcțiune și oamenii au și început să le distrugă. Săptămâna aceasta, un autobuz RATC a fost atacat în cartierul Palazu Mare, cu pietre, de către un grup de indivizi.

Spre ghinionul lor, secvențele au fost înregistrate de cele opt camere de supraveghere din autobuz, iar acum suspecții sunt căutați de polițiști. 


Potrivit reprezentanților Primăriei, pe imaginile surprinse cu ajutorul aparaturii video se vede un grup de șase indivizi aflați pe trotuar. Șoferul încetinește pentru a opri în stație, moment în care bărbații aruncă piatra spre mijlocul de transport în comun. Din păcate, piatra nu doar că a nimerit geamul din spate, dar a și lovit în plin pe unul dintre călători. În momentul în care conducătorul auto a oprit, grupul de tineri a fugit.


Sesizați de reprezentanții RATC, polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au desfășurat evenimentele.


Se pare că acesta nu este un caz izolat. Zilele trecute, un alt grup de tineri a aruncat cu ouă într-un alt autobuz care circula pe unul dintre bulevardele principale din Constanța.


Pentru acei constănțeni care sunt puși pe rele, le reamintim că noile autobuze dispun de camere de luat vederi atât la interior, cât și la exterior, iar orice incident înregistrat, este înaintat organelor competente și va fi sancționat conform legii.

Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, populația este sfătuită să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799.606.142.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6312 secunde