Auto Summer Fest, cel mai mare eveniment automobilistic de pe litoral

255
Auto Summer Fest, cel mai mare eveniment automobilistic  de pe litoral - autosummerfest-1562858043.jpg

Articole de la același autor

Cel mai mare eveniment automobilistic de pe litoral, Auto Summer Fest a ajuns la a șasea ediție și vă așteaptă, de astăzi, cu și mai multe mașini frumoase, și mai multe premii surpriză și concursuri tematice.

Ca și anul trecut, locația este centrul comercial VIVO! Constanța, locul unde sute de vizitatori localnici și turiști pot admira mașinile participante de astăzi până la sfârșitul acestui week-end, în intervalul orar 11.59 - 19.59.

Auto Summer Fest 2k19 și dbDrag Romania pregătesc câteva concursuri pentru toate gusturile, și anume Limbo ride, Drag parody, Air ride battle, Strongest masinist, DbDrag Racing ESPL și DbDrag Bass Race.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile și sunt oficiale după acceptul organizatorilor. Pentru înscriere, este necesar să trimiteți un email la [email protected].

Emailul trebuie să conțină numele complet, numărul de înmatriculare, numărul de telefon, descrierea mașinii și a modificărilor aduse și cu poze cu mașina.

Fiecare participant acceptat va primi la intrare o fișă de votare și un sticker ASF2k19, iar la final, o diplomă de participare. Toți participanții vor vota Best Car of the Show și First12.

Toate mașinile acceptate vor avea un loc atribuit în parcare, unde mașina va rămâne pe tot parcursul evenimentului. Mașinile care vor părăsi parcarea în timpul evenimentului vor fi eliminate din eveniment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 10 August 2014
Stire din Diverse : Auto Summer Fest ajunge la Constanța
Pagina a fost generata in 1.332 secunde