"Autiștii înving zăpada!"

28463

Articole de la același autor

Având în vedere situația grea prin care trec o bună parte din români din cauza ninsorilor abundente din ultimele 15 zile, Asociația Centrul Terapeutic Marea Neagră de Sprijin a Persoanelor cu Autism, împreună cu părinții copiilor cu autism, a demarat o campanie de strângere de alimente și bunuri pentru locuitorii comunei Brădeanu, din județul Buzău.
"Părinții acestor copii cu autism au înțeles poate mai bine ca oricine ce înseamnă un sprijin acordat la nevoie și au dorit din tot sufletul lor să fie alături de acei romani aflați în situații limită, în aceste vremuri tulburi în care societatea româneasca este greu încercată de situația economică, dar și de natura potrivnică", explică Adrian Gemănaru, președintele Centrului de Autism "Marea Neagră".
Colecta de strângere de bunuri a început ieri și va dura până mâine, când un mijloc de transport pus la dispoziție de Fundația Saturn se va deplasa la Brădeanu, unde, de cinci zile, nu există nicio veste de la locuitorii săi.
Toți constănțenii care doresc să ajute cu bunuri sau alimente le pot duce la adresa centrului, din str. Miron Costin nr. 68, Constanța (zona Tomis Mall).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7483 secunde