Au venit noile autobuze! Flota Isuzu, pe străzile Constanței

1503
Au venit noile autobuze!  Flota Isuzu, pe străzile Constanței - autobuze-1543766265.jpg

Articole de la același autor

Veste bună pentru constănțeni. Începând cu ziua Marii Uniri, 1 Decembrie, putem călători în autobuze noi, moderne, achiziționate de municipalitate. În total, este vorba despre 104 autobuze, care intră în parcul Regiei Autonome  de Transport în Comun. 


"După 17 ani, Constanța intră în topul orașelor europene care dețin o bază ultramodernă de transport în comun, compusă din 104 autobuze performante, cu următoarele dotări de ultimă generație: acces facil prin sistemul cu podea coborâtă; rampe pentru persoanele cu dizabilități; sisteme de climatizare și dispersie odorizant; opt camere de luat vederi; sistem 3D cu camere video pentru numărarea pasagerilor; sistem audio-video pentru informarea pasagerilor etc. Acesta este doar începutul modernizării bazei noastre de transport în comun. În parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și cu Administrația Fondului de Mediu, am aplicat și pentru achiziția a 68 de autobuze electrice, care vor îmbina performanța cu protecția integrală a mediului înconjurător. Noua bază de transport în comun creează toate condițiile necesare deplasării constănțenilor în condiții de siguranță, confort și timp bine definit între stații", a declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău. 


Acesta a precizat că, până în iulie 2019, autobuzele Isuzu vor ajunge la Constanța pentru a asigura transportul public în municipiu. Pentru achiziționarea noilor autobuze, Primăria Constanța a cheltuit 100 de milioane de lei. 


Autobuzele au o lungime de 12 metri, trei uși, cu pliuri duble, aer condiționat, acces pentru persoanele cu dizabilități și spațiu pentru fotoliu rulant și vor putea transporta maximum 90 de persoane. Producătorii spun că acestea au un consum de motorină de 7%. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0815 secunde