Au sosit rechizitele pentru clasa a II-a, de la Primăria Constanța

190
Au sosit rechizitele pentru clasa a II-a, de la Primăria Constanța - rechizite2-1600164221.jpg

Articole recomandate

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, acordă și în acest început de an școlar rechizite și ghiozdane pentru cei peste 32.000 de preșcolari și elevi de școală primară și gimnaziu din municipiul Constanța. 
Anul acesta, în cutia frumos colorată, elevii de clasa a II-a vor găsi un rucsac cu bretele ajustabile și imprimat cu personajele din desene animate „Frozen 2“ (fete) și „Cars“ (băieți). De asemenea, vor primi un penar cu 32 de piese (12 creioare colorate, 1 creion HB, 1 pix cu mină albastră, 1 pix cu mină verde, 12 carioci, 1 ascuțitoare, 1 radieră, 1 riglă de plastic, 1 orar, 1 tabel cu tabla înmulțirii), bloc de desen format A4, set de acuarele de 12 culori și pensulă, 2 caiete A5 tip dictando, 2 caiete tip A5 matematică, 1 stilou, 2 cartușe de cerneală albastră, 30 de etichete autoadezive și o mapă de plastic pentru îndosarierea fișelor de lucru.


La capitolul cărţi şi caiete, pachetul este format din caiete de lucru și de activități, organizate, de asemenea, pe nivel de studiu. Atât pentru fete, cât și pentru băieți au fost pregătite: caietele de lucru - „Matematica și explorarea mediului pentru clasa a II-a“, „Exerciții și probleme de matematică și explorarea mediului“, „Comunicare în limba română pentru clasa a II-a“, „Dezvoltare personală clasa a II-a“, „Arte vizuale și abilități practice pentru clasa a II-a“ și caietul de activități integrate - „Sunt curios, deci învăț“.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7503 secunde