Au fost stabilite centrele de vaccinare din judeţ. Iată unde sunt locațiile

1142
Au fost stabilite centrele de vaccinare din judeţ. Iată unde sunt locațiile - aufoststabilitecentrele-1610565248.jpg

Articole de la același autor

Începând de vineri, 15 ianuarie, vârstnicii constănţeni care doresc să se vaccineze se pot programa pentru a le fi făcută prima doză din vaccinul anti-COVID-19. Totuşi, aceştia trebuie să ştie că imunizarea nu începe imediat, ci, cel mai probabil, de săptămâna viitoare. Autorităţile din judeţ încă pregătesc centrele de vaccinare, unele fiind gata, altele abia în organizare.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Constanţa, vor fi organizate 19 centre de vaccinare. În municipiul Constanţa, constănţenii se vor putea vaccina la Pavilionul Expoziţional, de la intrarea în staţiunea Mamaia, şi la Spitalul Militar Modular de pe stadionul „Portul”. La Medgidia, dozele vor fi administrate în policlinica din cadrul Spitalului Municipal, la Mangalia - Sanatoriul Balnear și de Recuperare, la Năvodari - Centrul multifuncțional de sănătate, la Cernavodă - fosta cantină din incinta campusului școlar şi la Spitalul Orășenesc, la Ovidiu - Centrul Cultural „Elena Roizen”, la Valu lui Traian la Centrul pentru Tineret, la Eforie la complexul „Steaua de Mare”.

De asemenea, locuitorii de la Cumpăna vor putea fi vaccinaţi la Centrul socio-educativ, la Hârșova, la spitalul din localitate, la Mihail Kogălniceanu – la grădiniţă, la Negru Vodă – la fostul cinematograf, la Cobadin – la Căminul Cultural Cobadin, la Techirghiol – la Centrul Sportiv Sparta, la Băneasa – în incinta Serviciului de Ambulanţă şi la Cogealac – la grădiniţă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5414 secunde