Atenționare meteo privind vânt puternic și ploi abundente în județul Constanța

1557
1
Atenționare meteo privind vânt puternic și ploi abundente în județul Constanța - furtunalamareaneagra-1318839471.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu câteva minute o nouă informare meteo privind temperaturi scăzute, intensificări de vânt și cantități mari de apă. Informarea este valabilă de astăzi, de la ora 12,00, până miercuri, 19 octombrie, ora 9,00. În intervalul menționat se vor înregistra temperaturi scăzute în toată țara și în regiunile sud-estice intensificări de vânt și cantități de apă.

Vremea se va menține rece în toată țara, cu temperaturi mai scăzute decât normele climatologice ale perioadei cu până la opt grade Celsius. În regiunile sud-estice va mai ploua, iar vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari în zona litoralului, unde vor fi de peste 70-75 de km pe oră. În județul Constanța cantitățile de apă vor depăși, izolat, 40 de litri pe metru pătrat.

Comentează știrea

yorik
17 octombrie 2011
nesimtirea celor de ls Enel

Din dimineata zilei de 17.10.2011 orele 05,30 si pana acum la ora 19,30 nu am avut curent(Constanta,zona str.M.Viteazul spre Casa de Cultura)si probabil nici nu vom avea PANA MAINE DIMINEATA.Este frig in casa iar congelatorul s-a dezghetat.La info reclamatii 929 nu catadicseste sa raspunda nimeni nici dupa 10 minute de apel tim in care esti obligat sa asculti o melodie tampita. Asa se intampla MEREU cand bate vantul mai tare.Platim cu o groaza de bani tarifele acestor imbuibati de la Enel care in loc sa refaca infrastructura veche si sa toaleteze copacii prin care trec cablurile ISI ASIGURA SALARII CU ADEVARAT NESIMTITE ! SA VA FIE RUSINE MAGARILOR SI SA FOLOSITI BANII PRIMITI IN MOD NEMERITAT PENTRU CEARA !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4616 secunde