ATENȚIONARE METEO. NINSORI ABUNDENTE LA CONSTANȚA

4896
2
ATENȚIONARE METEO. NINSORI ABUNDENTE LA CONSTANȚA - zapada-1390470588.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, o informare meteo de ninsori, viscol și ger în toată țară. Aceasta intră în vigoare mâine după-amiază, de la ora 18,00, și până duminică, 26 ianuarie, la ora 12,00. 


În intervalul menționat vremea se va înrăutăți și vor fi precipitații în toată țara. Va ninge și se va depune strat consistent de zăpadă în Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Dobrogei, în sudul Moldovei, precum și în zona Munților Banatului, a Carpaților Meridionali și de Curbură. Cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 20 de litri pe metru pătrat în 24 de ore. Vântul se va intensifica cu precădere în sudul și sud-estul țării, unde va avea viteze de 60 – 70 de km pe oră, viscolind ninsoarea.


Vor fi precipitații mixte și se va depune polei în Banat, sudul Dobrogei, iar la începutul intervalului și în sudul Olteniei. Vremea se va răci, mai ales în estul și sud-estul țării, unde va deveni geroasă în cursul nopților și al dimineților.


Mâine, dimineață, în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor prognozate, Administrația Națională de Meteorologie va emite o nouă avertizare.


Comentează știrea

ax
23 ianuarie 2014
xa

Moooaaaamaaaa!

:)
23 ianuarie 2014
:)

Ce dobitoci sunteti. Nu vedeti cand a fost publicata stirea si cand intra in vigoare atentionarea?:)) Saracul oras....Am ramas inconjurati de idioti in frunte cu mazarica si porcusorul

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5452 secunde