Atenție unde parcați! Polițiștii locali ridică toate mașinile lăsate neregulamentar

260

Articole de la același autor

Polițiștii locali din Constanța s-au pus pe treabă și nu mai iartă niciun șofer care și-a parcat mașina neregulamentar. 26 de autovehicule au fost ridicate de pe domeniul public al municipiului, în luna martie.

"Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au executat și vor exercita în continuare acțiuni tematice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă actele normative în vigoare, riscând ca autovehiculul să le fie ridicat de pe locul unde au oprit sau staționat neregulamentar", precizează reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Vă reamintim că mașinile ridicate sunt depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman nr. 1. Acestea sunt păzite până la momentul eliberării, în prezența unui polițist local. Constănțenii își pot recupera mașinile doar după ce achită tariful de ridicare, 450 de lei, tariful de transport, 120 de lei, și tariful pentru depozitare, 60 de lei pe zi. Programul de restituire este non-stop.

"Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar scopul Direcției Generale Poliția Locală Constanța nu este acela de a-i amenda pe cetățeni sau de a-i împiedica să desfășoare anumite activități în limite legale, ci acela de a crea un climat de ordine și siguranță publică în municipiul Constanța", susțin cei de la DGPL Constanța.

Dacă doriți să semnalați situații neplăcute din oraș, puteți apela numărul de telefon 0241/484.205, de la dispecerat, sau puteți folosi numărul de telefon 0799/606.142 pentru aplicația Whatsapp. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4187 secunde