Atenție unde parcați în Mamaia și Constanța! Nu mai sunt taxatori, trebuie să plătiți cu sms

2475
Atenție unde parcați în Mamaia și Constanța!  Nu mai sunt taxatori, trebuie să plătiți cu sms - atentieundeparcati-1556203027.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, mai multe parcări din stațiunea Mamaia și Constanța care înainte erau deservite de taxatori au devenit parcări pentru care plata se face prin SMS. Este vorba despre parcarea din zona Aqua Magic, cea din zona gondolei din Mamaia, cea din Mamaia Nord, cea din zona Poarta 1, cea din Portul Tomis, cea de la Policlinica 2 și cea din zona Brotăcei.

"Plata trebuie să fie efectuată prin aplicația Constanța Parking. Constanța Parking este o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării. Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore. Odată descărcată, vă va arăta pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord", explică reprezentanții Primăriei Constanța.

Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar utilizatorii care și-au făcut cont sunt avertizați printr-un mesaj cu cinci minute înainte de expirarea timpului. Taxarea prin SMS se va face la numărul 7475. În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3313 secunde