Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe străzile Războieni şi Zmeurei din Constanţa

177
Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe străzile Războieni şi Zmeurei din Constanţa - atentiesoferi-1625644587.jpg

Articole de la același autor

Traficul este complet restricţionat miercuri, 7 iulie, o strada Războieni din Constanţa, unde continua procesul de reabilitare a carosabilului, pe tronsonul delimitat de străzile Maramureș și Ion Andreescu

“Recomandăm conducătorilor auto să evite astăzi circulația pe strada Războieni, pe tronsonul menționat. Echipele SC Confort Urban intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 17.00, pe sectorul de drum pe care se lucrează. Zona carosabilă este amenajată pentru a fi recondiționată cu asfalt. Lucrări de modernizare a carosabilului au avut loc în această perioadă și pe străzile Făgetului și Mărășești”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

De asemenea, pe aleea Zmeurei continuă reabilitarea carosabilului în zona Serviciului Clinic Județean de Medicină Legală Constanța. Miercuri, 7 iulie, se execută lucrări de asfaltare, cu restricții totale de trafic rutier, până la ora 17.00.

“Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, transmit reprezentanţii autorităţilor locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.8542 secunde