Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe strada Răchitași

301
Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe strada Răchitași - strada-1617356081.jpg

Articole de la același autor



Zona pietonală aferentă tronsonului delimitat de strada Chiliei și bulevardul Mamaia este recondiționată astăzi prin turnarea unui nou strat de asfalt. Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier este restricționat total, până la ora 17.00.
Luni, 5 aprilie, echipele administratorului drumului public vor acționa cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului, circulația autovehiculelor fiind interzisă, în intervalul orar 8.00 şi 17.00.
Lucrări de reabilitare a trotuarelor se desfășoară astăzi și pe strada Unirii, între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, pe strada Dragoslavele, între strada Chiliei și bulevardul Mamaia și pe strada Chiliei. Suprafața pietonală este decopertată și se montează borduri noi.
„Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se desfășoară lucrări”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0671 secunde