Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe bulevardul Tomis! Se lucrează la conductele de apă

Vineri, 23 Aprilie 2021, 09:37
536


În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr. 279, blocul T7, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto de pe acest bulevard, pe o porțiune de 50 metri, pe sensul de mers către zona Dacia, vineri, 23 aprilie, dimineaţă, începând cu ora 9.00.
În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.
Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.


“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, precizează reprezentanţii RAJA.
Pagina a fost generata in 0.3017 secunde