ATENȚIE, ȘOFERI! Trafic îngreunat pe strada Soveja

Miercuri, 30 Mai 2018
493
Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi de dimineață pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția străzilor Soveja cu Zburătorului din municipiul Constanța (zona Autogara Tomis III) s-a impus restricționarea traficului auto pe banda a doua și a treia de circulație (benzile de lângă sensul giratoriu din zona Lidl), pe sensul de mers bulevardul Tomis - bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în intervalul orar 10,00 - 15,00. Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.


"Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scur", precizează reprezentanții RAJA.


Potrivit acestora, consumatorii din zonă nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1402 secunde