Atenţie, şoferi! Trafic îngreunat la intersecţia bd. Tomis cu strada Soveja

Vineri, 19 Februarie 2021, 11:36
407
În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii apărute în această dimineaţă pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe bulevardul Tomis pe o porțiune de 10 m, cu sensul de mers către zona Dacia și primele două benzi de circulație de pe strada Soveja pe o porțiune de 50 metri, cu sensul de mers dinspre strada B. P.  Hașdeu către bulevardul Alexandru Lăpușneanu. În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar, pentru fluidizarea traficului, a fost anunțată și Poliția Locală.
Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.
“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, transmit reprezentanţii RAJA.
Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 16, când va fi reluat şi traficul normal.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3872 secunde