Atenție șoferi! Strat subțire de zăpadă pe Autostrada Soarelui

531
Atenție șoferi! Strat subțire de zăpadă pe Autostrada Soarelui - iarna-1515835064.jpg

Articole de la același autor

Pe tronsonul kilometric 193-212, Medgidia - Murfatlar - Constanța, al autostrăzii 2 București - Constanța și pe autostrada 4 Ovidiu - Agigea, circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă, respectiv ninsoare și strat subțire de zăpadă frământată, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.


Drumarii acționează cu utilaje pentru curățarea carosabilului. Polițiștii le recomandă șoferilor, pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, să nu pornească la drum cu autovehiculul neechipat corespunzător, să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere, să nu bruscheze comenzile mașinii și să utilizeze cu precădere frâna de motor.

De altfel, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de vânt, ninsoare și răcire a vremii, valabilă până duminică, la ora 16.00. Potrivit meteorologilor, temporar se vor semnala precipitații slabe cantitativ în majoritatea regiunilor. Acestea vor fi predominat sub formă de ninsoare în Oltenia, Transilvania și pe arii restrânse în Muntenia, mai ales lapoviță și ninsoare în Dobrogea, Banat și Crișana, iar local la munte și în Moldova va ninge. Se va forma polei sau ghețuș.

Ninsori slabe cantitativ vor mai fi pe parcursul zilei de duminică pe litoral, sud-vestul Olteniei și sudul Banatului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4654 secunde