€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Atenție, șoferi! Se închide circulația rutieră între Eforie Nord și Techirghiol

Ştire online publicată Vineri, 19 Octombrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Compania Națională de Căi Ferate (CFR) efectuează, în perioada 20 octombrie - 5 noiembrie, o serie de lucrări de întreținere la linia de cale ferată și de montare dale elastice la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 238+190, situată la intersecția străzii 23 August (DJ 383 Eforie Nord - Techirghiol) cu linia CF Constanța - Mangalia.

Potrivit reprezentanților companiei, lucrările din zona trecerii la nivel constau în refacerea căii rutiere în pasaj, prin înlocuirea datelor existente cu dale elastic și înlocuirea materialelor de cale șine/traverse din zona pasajului.

„Pe toată perioada executării acestor lucrări, circulația rutieră pe DJ 383 se va închide între Eforie Nord și Techirghiol, traficul fiind deviat pe DN 38 prin Negru Vodă, iar indicatoarele de orientare și dirijare vor fi montate la intrare în orașul Techirghiol, localitatea Eforie Nord și la intersecția DN39/DN38. Menționăm faptul că lucrările desfășurate în zona trecerii la nivel de la km 238+190 au drept scop asigurarea condițiilor optime de circulație atât pentru traficul rutier, cât și pentru traficul feroviar”, au precizat cei de la CFR.

Pe această cale, CFR solicită conducătorilor auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în trafic.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7915 secunde