Atenție, șoferi! Restricții totale de trafic rutier pe străzile Constantin Brătescu și Griviței

297

Articole de la același autor

Autorităţile locale din Constanța continuă procesul de reabilitare a zonei carosabile pe arterele rutiere adiacente străzii I.G. Duca. Carosabilul decopertat este recondiționat cu asfalt. Marți, 30 martie, se vor executa lucrări de asfaltare pe strada Constantin Brătescu, tronsonul delimitat de străzile Avram Iancu și I.G. Duca, după ce săptămâna trecută s-a modernizat infrastructura rutieră pe strada Avram Iancu, traficul rutier fiind restricționat total, în intervalul orar 8.00 – 17.00.
Lucrările de asfaltare vor continua și miercuri, 31 martie, cu restricții totale de trafic rutier în prima parte a zilei. 
În cea de-a doua parte a zilei, se va asfalta carosabilul și pe strada Griviței, porțiunea cuprinsă între strada I.G. Duca și strada Jupiter, circulația autovehiculelor fiind restricționată total pe sectorul de drum pe care se intervine.
„Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se desfășoară lucrări”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7244 secunde