Atenție, șoferi! Restricții parțiale de trafic rutier pe strada Rândunelelor din cartierul Coiciu

197
Atenție, șoferi! Restricții parțiale de trafic rutier pe strada Rândunelelor din cartierul Coiciu - atentiesoferi-1629356603.jpg

Articole de la același autor

După ce carosabilul a fost decopertat pe strada Merișor, porțiunea cuprinsă între străzile Fulgerului și Baba Novac, utilajele de frezare intervin joi, 19 august, pe strada Rândunelelor, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 15.30, pe sectorul de drum pe care se lucrează. Intervențiile vor continua vineri, 20 august și luni, 23 august, cu restricții parțiale de trafic rutier, în intervalul orar 7.30 şi 15.30.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

“Recomandăm participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7009 secunde