Atenție, șoferi! Intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor a fost reconfigurată

288
Atenție, șoferi! Intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor a fost reconfigurată - intersectiebulevardulmamaiacustr-1633598822.jpg

Articole de la același autor

Începând de joi, 7 octombrie, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor a fost reconfigurată. Astfel, circulaţia rutieră a fost modificată.

Pe strada Zorelelor au fost amenajate două benzi de ieșire în bulevardul Mamaia și 2 benzi de intrare din bulevardul Mamaia. Conducătorii auto nu vor mai vira la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul Mamaia.

„Măsura a fost luată pentru fluidizarea traficului rutier, în urma dezbaterii acestui subiect în Comisia de Circulație din care fac parte reprezentanți ai administratorului drumului public, ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier, ai CT BUS, dar și din partea Primăriei Constanța. Ca rute alternative, recomandăm conducătorilor auto ca pe direcția strada Zorelelor- bulevardul Mamaia să folosească varianta de deplasare dinspre strada Zorelelor înainte pe strada Soveja și întoarcere în giratoriul cu strada Chiliei apoi virare dreapta pe bulevardul Mamaia sau varianta de deplasare dinspre strada Zorelelor pe strada Soveja și întoarcere în giratoriu apoi virare dreapta pe strada Chiliei cu alegerea rutei stânga către bulevardul Mamaia sau înainte către strada Ion Rațiu”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Tot de miercuri, 7 octombrie, mijloacele de transport în comun care deservesc linia 14 circulă pe un traseu modificat. Astfel, la intersecția străzii Zorelelor cu bulevardul Mamaia, miniautobuzele nu vor mai vira la stânga, ci vor merge înainte, pe strada Soveja, apoi vor întoarce la sensul giratoriu cu strada Chiliei (Lidl) și vor vira la dreapta pe bulevardul Mamaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7098 secunde