Atenție, șoferi! Încep lucrările de frezare a carosabilului pe un tronson al bulevardului Mamaia

243
Atenție, șoferi! Încep lucrările de frezare a carosabilului pe un tronson al bulevardului Mamaia - bulevardulmamaia1-1630910605.jpg

Articole de la același autor

Simultan cu lucrările de recondiționare a infrastructurii pietonale pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei, administraţia locală modernizează zona carosabilă.

Echipele administratorului drumului public vor interveni marți noapte, 7 august, cu utilaje pentru decopertarea asfaltului existent pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 19.30 – 24.00 și total, de la miezul nopții până la ora 5.00.

Lucrările vor continua miercuri noapte cu același regim regim de restricții de trafic rutier. Joi și vineri noapte, se va acționa pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, între orele 19.30 și 24.00 și total, de la miezul nopții până la ora 5.00.

“Carosabilul va fi recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. În paralel, se va reface zona de spațiu verde prin așternerea pământului vegetal. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7629 secunde