Atenție, șoferi! Din această noapte încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Ion Rațiu

254
Atenție, șoferi! Din această noapte încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Ion Rațiu - stradaionratiu2-1624960224.jpg
Carosabilul aferent tronsonului delimitat de bulevardul Mamaia și strada Mircea cel Bătrân va fi reabilitat prin turnarea unui strat de asfalt de tip MASF cu un grad mare de elasticitate, destinat drumurilor cu trafic rutier intens.

Intervențiile se vor desfășura noaptea pentru a nu îngreuna traficul rutier din timpul zilei astfel încât în perioada 29 iunie - 1 iulie circulația autovehiculelor va fi restricționată total, în intervalul orar 19.00 – 7.00, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

„Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, recomandăm participanților la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6468 secunde