Atenție, șoferi! Continuă asfaltarea carosabilului pe bulevardul Mamaia

266

Articole recomandate

Zona carosabilă este în curs de reabilitare pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân. În această noapte se va turna primul strat de asfalt pe sensul de mers către bulevardul Tomis, după ce săptămâna trecută s-a asfaltat carosabilul pe celălalt sens de mers. Ulterior, se va așterne asfalt de tip MASF, cu un grad mare de elasticitate, destinat drumurilor cu trafic rutier intens.  


Reamintim că traficul rutier va fi restricționat parțial, în intervalul orar 19:30 – 05:00.
Lucrările de asfaltare vor continua și vineri noapte pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân. Intervențiile se vor desfășura cu aceleași restricții de trafic rutier.


Bulevardul Mamaia se află în plin proces de modernizare pentru ca locuitorii orașului să se bucure de trotuare moderne, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde. Pe tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu, spațiul public urban a fost reconfigurat prin modernizarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și  montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.  


Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.


Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se execută lucrări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8039 secunde