Atenție, șoferi! Apar modificări în traficul rutier de pe bulevardul Mamaia

667
Atenție, șoferi! Apar modificări în traficul rutier de pe bulevardul Mamaia - bulevardulmamaia4-1586265263.jpg

Articole de la același autor



Primăria municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a demarat lucrările de amenajare a unei noi treceri de pietoni pe bulevardul Mamaia, în dreptul Spitalului Militar de Urgență "Dr. Alexandru Gafencu" din Constanța. Trecerea va fi prevăzută cu scuar pentru a le oferi mai multă siguranță celor care traversează și va fi accesibilizată pentru persoanele cu dizabilități prin montarea de pavele tactile. 


Măsura a fost luată în cadrul Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, la solicitarea cetățenilor, cu avizul Poliției Rutiere.
În zona axului drumului va fi amplasat un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. 


De asemenea, traficul rutier a fost resistematizat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ștefan Mihăileanu. Echipele SC Confort Urban SRL lucrează la prelungirea scuarului median de pe bulevardul Mamaia, accesul autovehiculelor dinspre strada Ștefan Mihăileanu fiind interzis.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5296 secunde