ATENȚIE, SE STRICĂ VREMEA DIN NOU! FRIG, PLOI ȘI VÂNT PUTERNIC, LA CONSTANȚA

3309
1
ATENȚIE, SE STRICĂ VREMEA DIN NOU! FRIG, PLOI ȘI VÂNT PUTERNIC, LA CONSTANȚA - lapovita-1509093912.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o informare meteo de vreme rea, în week-end. Avertizarea intră în vigoare în această seară, la ora 21, și va fi labilă până luni noapte, la ora 23.


Astfel, din noaptea de vineri spre sâmbătă și până duminică dimineață, vântul va avea intensificări temporare în special în sud-vestul și centrul țării, cu viteze cuprinse, în general, între 45 și 55 de km pe oră. La munte, îndeosebi la altitudini de peste 1.600 de metri, rafalelel or depăși 65 – 70 de km pe oră, iar pe creste 80 – 90 de km pe oră. Trecător, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.


Duminică și luni, intensitatea vântului va fi în creștrea în toate regiunile, iar la munte va sufla tare. În zona montană va ninge viscolit și se va depune strat de zăpadă consistent.


Valorile termice vor scădea în toată țara, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece.


La Constanța, sunt așteptate ploi intense în cursul zilei de sâmbătă, când vor fi și intensificări ale vântului și se va manifesta o răcire semnificativă. Duminică, însă, va fi mai plăcut, și chiar mai cald, după care, începutul săptămânii viitoare, va marca din nou vreme instabilă și cu vânt.


Comentează știrea

Vifor
27 octombrie 2017
Everybody now

Excelent !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Octombrie 2017
Stire din Social : CONSTANȚA, SUB AVERTIZARE METEO!
Marţi, 24 Octombrie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.5158 secunde