Atenție, se prelungește avaria din zona Faleză Nord din Constanța!

149
2
Atenție, se prelungește avaria din zona Faleză Nord din Constanța! - faraapa1440753986-1450276447.jpg

Articole de la același autor

În urma decopertării conductei avariate situate pe strada Onești, echipele RAJA au constatat necesitatea înlocuirii unui segment de aproximativ cinci metri de conductă magistrală, motiv pentru care lucrările de intervenție se vor prelungi. În aceste condiții, abonații situați în perimetrul delimitat de bulevardul Mamaia, strada Ciprian Porumbescu, strada Pescarilor, strada Unirii, bulevardul Mamaia, precum și punctele termice numerele 25, 29, 33, 37 și 38, nu vor avea apă până la ora 22,00.

"Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei și pentru reluarea furnizării de apă la parametri optimi", explică reprezentanții RAJA.

Comentează știrea

RAJA
16 decembrie 2015
jaf la drumul mare

Tarife de Europa de Vest, sistem de alimentare cu apa si servicii de Kosovo. Toti banii ii toaca pe salariile viermilor pilosi plantati politic in birouri caldute.

Simona
16 decembrie 2015
Afacere pentru iubitorii de carti

Afacere pentru iubitorii de carti! Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cautam oameni foarte seriosi!Cere acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Decembrie 2015
Stire din Social : Fără apă rece până diseară!
Pagina a fost generata in 0.461 secunde