Atenţie, se opreşte curentul electric la Constanţa!

139
Atenţie, se opreşte curentul electric la Constanţa! - curent-1615134496.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a efectua lucrări de întreţinere a reţelei electrice. În municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Primăverii, Docherilor, strada Ion Andreescu - blocul ST4, strada Mircea cel Bătrân nr. 152a – blocul MD12b şi strada Verde – întrerupere totală.

În localitatea Cumpăna, sunt anunţate întreruperi între orele 9.00 şi 12.00, în cartierul Del Sole, pe străzile Asti, Padova, Ancona, Marco Polo şi Belvedere, iar, între orele 12.00 şi 15.00, pe Şoseaua Constanţei şi pe străzile Teiului, Felix Stroe, Dunării, Canalului, Migdalului şi Iederei.

În restul judeţului, între orele 8.00 şi 16.00, se opreşte curentul în localitatea rasova, pe strada Mihail Sadoveanu, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Poiana, pe străzile Cerealelor, Câmpului, Potârnichii, Vântului, Semănătorului, şi în localitatea Dorobanţu, pe străzile Plopilor, General Dumitrescu, Narciselor şi Canalului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 21 Februarie 2021
Stire din Social : Cartierul Inel II, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.5201 secunde