Atenţie, se opreşte curentul electric, la Constanţa!

Luni, 25 Ianuarie 2021
330
E-Distribuţie Dobrogea a redus, pe cât posibil, numărul întreruperilor programate pentru buna administrare şi funcţionare a reţelei de distribuţie a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienţilor. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii cu energie electrică în bune condiţii.

Săptămâna aceasta, în judeţul Constanţa, mai multe întreruperi se vor realiza pentru lucrări periodice de întreţinere a reţelei. Astăzi, la Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii din ansamblul Maurer, strada Milano – blocurilor B2, B3 şi B4.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în staţiunea Costineşti – Schitu, pe străzile Radarului, Izlazului, Şcolii, Paltinilor şi Teilor, în localitatea Dorobanţu, pe străzile General Dumitrescu, Crinului, Livezii, Izvoarelor, Rândunelelor, Abatorului, Murelor, Lalelelor, precum şi în localitatea Ciobanu, pe străzile Viilor, Pescarilor, Mieilor, Mihai Eminescu, Traian şi Dobrogei. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2467 secunde