Atenţie, se opreşte curentul electric la Constanţa

135
Atenţie, se opreşte curentul electric  la Constanţa - curent-1603117583.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii în bune condiţii. Astfel, în municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Lt. Gheorghe Economu, Soldat Nicolae Predescu, Theodor Aman, bulevardul Mamaia nr. 284 - Colegiul Tehnic Energetic Constanţa (corpul A, corpul B, atelierele, cantina şi căminul), strada Unirii nr. 108 – blocul U1 şi strada Unirii nr. 69 – 73 – blocurile C1, C2, C3. De asemenea, între orele 9.00 şi 16.00, sunt anunţate întreruperi în staţiunea Mamaia, Hotel Comandor, restaurant Orfeu, respectiv bufetul Briza Pub & Beach.

În restul judeţului, între orele 9.00 şi 17.00, se lucrează în localitatea Arsa, Făurei, precum şi în localităţile Tichileşti şi Topalu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4172 secunde