Atenţie, se opreşte curentul electric la Constanţa!

Marţi, 29 Septembrie 2020
2476
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuşi, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunţă reprezentanţii E-Distribuţie Dobrogea. În municipiul Constanţa, între orele 8.30 şi 16.30, sunt afectaţi consumatorii de pe bulevardul Mamaia nr. 6, strada Sabinelor, strada Tudor Vladimirescu, strada Ştefan Mihăileanu, strada Mihai Viteazu, precum şi cei de pe strada Smaraldului, strada Dispensarului şi complex Cireşica.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 16.30, sunt anunţate întreruperi în municipiul Medgidia, pe străzile Teilor, Frasinului, Pinilor, Castanilor, Paltinului, Peşterii, Stejarului, Fagului, Alunilor. De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se lucrează în localitatea Valu lui Traian, pe străzile Caişilor, Constantin Pariano, Crimeea, Dumitru Olariu, Calea Dobrogei, Mircea cel Bătrân, Liniştii şi Viitorului, precum şi în oraşul Năvodari, pe străzile B1, B2, B3, B4, B5, B6 şi B7, pe promenadă şi în zona taberei.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3654 secunde