Atenție, se oprește curentul electric la Constanța!

131
Atenție, se oprește curentul electric la Constanța! - curent-1563718361.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din mai multe localități ale județului, inclusiv în municipiul Constanța, nu beneficiază de curent electric, astăzi și mâine, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E - Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, în timpul lucrărilor.

Astfel, astăzi, între orele 9 și 15, sunt afectați consumatorii din orașul Năvodari, de pe străzile D19, D25 și M14. În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitatea Satu Nou, precum și în localitatea Dunărea.

Marți, între orele 9 și 17, se oprește curentul în municipiul Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 237, nr. 238, nr. 224, strada Răchitași nr. 95 și 95 bis. De asemenea, vor fi întreruperi parțiale în orașul Năvodari, pe străzile B4 și B5, în localitatea Corbu, pe străzile Crinului și Principală, în localitatea Faclia, localitatea Dunărea, precum și în localitatea Ștefan cel Mare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9231 secunde