Mai multe ştiri online:

Atenție, se oprește curentul electric, la Constanța!

Ştire online publicată Vineri, 21 Septembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT anunță întreruperea furnizării energiei electrice, vineri, în timpul lucrărilor.

În municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Badea Cârțan, cu punctul termic RADET nr. 50, precum și cei din localitatea Cumpăna, de pe strada Strajei.

Între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în orașul Năvodari, pe strada B5, în municipiul Medgidia, pe străzile Lalelelor, zona Pepiniera, în localitatea Movilița, pe străzile Albinelor, Rândunelelor, Eroilor, Constanței, Brândușei, Liliacului, Macilor, Grâușorului, Trandafirului, dar și în localitatea Carvănul Mic.

De asemenea, între orele 9 și 18, se oprește curentul în localitatea Moșneni, pe străzile Radu Șerban, Mircea Ciobanul, Petru Cercel, Alexandru Moruzzi, Ștefan Cantacuzino, Ioan Manu, Vlad Țepeș, Emanoil Băleanu, Gavril Movilă, Pavel Kiselef, Ștefan Petriceanu, Maria Tereza, Negru Vodă, Pătrașcu cel Bun, Tudor Vladimirescu, întrerupere parțială.

Iar între orele 8 și 18, se lucrează în localitatea Hagieni, pe străzile Salcâmilor, Islazului, Văii și Florilor - întreruperi totale. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8264 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7187 secunde