Atenție, se oprește curentul electric la Constanța!

209
Atenție, se oprește curentul electric la Constanța! - curent-1532360278.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona Tomis III nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA – Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, marți, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii din zona Tomis III – Piața Tomis III, agenții economici și magazinele din perimetru, precum și cei de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, blocurile LT8B, LT8A, LT7A, LT7B, LT6, și cei de pe aleea Daliei, blocurile L118 – B2, L118 – B4, L119 – tronsonul A1, A2, A3, A4, A5, A6.

În același interval, sunt anunțate întreruperi în municipiul Mangalia, pe strada Callatis, blocul MG33, scările A, B, C, blocul MG30B, precum și în localitatea Eforie Sud, pe strada Alexandru Ioan Cuza, Eternității, Talazului, și în localitatea Ovidiu, pe străzile Portului, Teiului, Primăriei, Macului, Ciocârliei, Izvorului, Cișmelei, Poporului.

De asemenea, între orele 8.30 și 18.30, se oprește curentul în localitatea Dropia, întrerupere totală, iar, între orele 9 și 17, în localitatea Valu lui Traian, pe strada Calea Dobrogei, parțial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9231 secunde