Atenție, se oprește curentul electric la Constanța!

507
Atenție, se oprește curentul electric la Constanța! - curent-1511884729.jpg

Articole recomandate

Constănțenii care locuiesc în cartierul Faleză Nord, dar și cei din centrul municipiului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Faleză Nord, de pe strada Pescarilor nr. 53 - 65, blocurile FZ20, FZ21, FZ23, FZ24, FZ28, FZ28A, cei de pe strada Pescarilor nr. 79, blocul FZ29, șantierul Fin.Co.Ge.Ro. Spa și pompele RAJA, întrerupere totală. 


În același interval, sunt anunțate întreruperi în stațiunea Mamaia, la hotelul și restaurantul Dorna, Hotel Apollo, Hotel Siret, Hotel Bicaz (Pirates Resort), stația de pompe RAJA, întrerupere totală. De asemenea, între orele 7 și 19, echipele E-Distribuție vor lucra pe strada Avram Iancu, pe tronsonul delimitat de străzile Ștefan cel Mare și Atelierelor, pe strada Anghel Saligny, pe strada Atelierelor, la numerele impare, pe strada Griviței, pe strada Constantin Brătescu și pe strada Sarmisegetuza, tronsonul delimitat de străzile Atelierelor și Avram Iancu, întrerupere totală. 


Reprezentanții E-Distribuție fac un apel către toți posesorii de autoturisme parcate pe străzile menționate, să elibereze strada pentru a se putea desfășura activitatea utilajelor de ridicare folosite la înlocuirea conductoarelor electrice de pe stâlpi și a se evita deteriorarea autovehiculelor, accidental, prin căderea de materiale sau scule. 


În restul județului, între orele 9 și 18, se oprește parțial curentul în localitatea Crucea, pe străzile Constanței, Teiului și Lungă, iar între orele 9 și 17, în localitățile Traianu și Vadu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6882 secunde