Atenție, se oprește curentul electric la Constanța!

297
Atenție,  se oprește curentul electric la Constanța! - curent-1503938878.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din mai multe localități, inclusiv municipiul Constanța, nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe străzile de pe străzile Renașterii și Tataia, respectiv bulevardul Mamaia nr. 10, întrerupere totală.

De asemenea, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în orașul Cernavodă, pe străzile Independenței, Oituz, Gheorghe Doja, Păcii și Avram Iancu, cu cartierul Barăci Columbia.

Iar, între orele 8 și 18, se oprește din nou curentul în localitatea Culmea, întrerupere totală, iar între orele 9 și 17, în localitățile Dunăreni, Chirnogeni, Lanurile, întrerupere parțială, în localitatea Casicea - întrerupere totală, dar și în localitatea Urluia, întrerupere totală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8888 secunde