Atenție, se oprește curentul electric în orașul Năvodari

188
1
Atenție, se oprește curentul electric în orașul Năvodari - curent-1446572191.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din orașul Năvodari nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, între orele 8 și 20, sunt afectați consumatorii din orașul Năvodari, cu străzile Viilor, Bradului, Grădinilor, Pinului și Stejarului - total, inclusiv cartierul Mamaia Sat - total. 


De asemenea, între orele 9 și 21, sunt anunțate întreruperi în localitatea Băneasa - parțial, inclusiv Releul Radio TV Băneasa, precum și în satele Tudor Vladimirescu, Făurei, Dobromir Deal, Dobromir Vale, Pădureni, Lespezi, Văleni și Cetatea - total. 


Comentează știrea

Tavi
9 noiembrie 2015
Munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru ! Da, noi iti oferim absolut GRATUITun curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pana ce esti tinar.Cautam colaboratori optimisti, seriosi. Devii seful tau, muncesti cum vrei part-time ori full-time Mai multe detalii, trimite "Info"la adresa de e-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Noiembrie 2015
Stire din Social : Localități fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.5401 secunde