Atenţie, se opreşte curentul electric!

Luni, 15 Februarie 2021, 20:33
197
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Săptămâna aceasta, se vor realiza mai multe întreruperi pentru lucrări de întreţinere a reţelei. Astfel, în municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, sunt afectaţi o parte din consumatorii de pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 140.

În restul judeţului, între orele 9.00 şi 16.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Valu lui Traian, pe străzile Mihai Eminescu, Omurcea, Şcolii, Mihail Sadoveanu, Valea Seacă şi Cantonului, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Eforie Sud, pe străzile Vlad Ţepeş, Aleea Mercur, Sportului, Carmen Silva, Dezrobirii, 9 Mai şi Nicolae Filipescu.

De asemenea, între orele 8.00 şi 16.00, se va opri curentul în localitatea Rasova, pe strada Bucureştii Noi, în localitatea Galiţa, în localitatea Ghindăreşti, pe străzile Trandafirilor, Şcolii, Fântânii, aleea Cimitirului, Zorilor, Plantelor, Dispensarului, Bisericii, în localitatea Ciobanu, pe străzile Eroilor, Dunării, Stadionului, Ghioceilor, Mieilor, Matei Basarab, Vasile Alecsandri, precum şi în localitatea Negru Vodă, la staţia transport gaze naturale Transgaz.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2087 secunde