Atenţie, se opreşte curentul electric!

Marţi, 17 Noiembrie 2020, 20:28
89
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, în cursul zilei de astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții în bune condiții. În municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii de pe strada Perlei, iar, între orele 9.00 şi 16.00, cei de pe străzile Cristea Georgescu, Horia, Grigore Tocilescu, Dr. Francisc Reiner, Constantin Brâncoveanu, Ion Theodorescu Valahu (Luntrei), respectiv Staţia Pompe RAJA – Ape Reziduale.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 14.30, sunt anunţate întreruperi în municipiul Mangalia, pe străzile Marin Ionescu Dobrogeanu, 1 Mai, Gării, Crinului, Maior Giurescu. De asemenea, între orele 8.00 şi 16.00, se va lucra în localitatea Rasova, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Lumina, pe străzile Mare, Morii, Năvodari şi Narciselor, precum şi în localitatea Dorobanţu, pe străzile Macului, aleea Viilor, străzile Fagului şi Abatorului. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1396 secunde