Atenție, se oprește curentul electric!

Duminică, 14 Iunie 2020
188
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. În municipiul Constanța, între orele 8.00 și 18.00, sunt afectați consumatorii din zona promenadă, cu Cazino Poarta 1 Port, Primăria municipiului Constanța - cabine pază Acvariu și Comandament, RAEDPP WC public Acvariu Constanța, Fântână Arteziană Promenadă Port, scenă festivități Promenadă Cazinou Port, iluminat public zona Acvariu Constanța.

De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, sunt anunțate întreruperi în localitățile Ivrinezu Mare și Ivrinezu Mic, în orașul Năvodari - Tabăra Năvodari, precum și în localitatea Dulcești, pe străzile Natia Negru, Anton Holban, Ion Agârbiceanu, Camil Petrescu. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2789 secunde