Atenție, se oprește curentul electric!

Duminică, 17 Mai 2020
183
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Între orele 9.00. și 17.00, sunt afectați consumatorii din orașul Cernavodă, de pe străzile Ghioceilor, Mărăști, Mărășești, Crinului, Ioachim Ionașcu, Independenței, Maxim Gorki, Gheorghe Doja, Viorelelor și 
Prelungirea Seimeni.

În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitățile Cheia, Grădina, Râmnicu de Jos și Râmnicu de Sus, în localitatea Seimenii Mari, pe străzile Principală, Stan Greavu, Dorului și Fundătura Dunării, în localitatea Faclia, pe străzile DN22C, Școlii și Pescărușilor, și în localitatea Nicolae Bălcescu, pe străzile Tudor Arghezi, Arțarului, Sfântul Valentin și Gării. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3145 secunde