Atenție, se oprește curentul electric!

140

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA – Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.00 și 16.00, sunt afectacți consumatorii de pe strada Elena Cuza, tronsonul delimitat de străzile Clăbucet și Alba Iulia, strada Alba Iulia – parțial, strada Sandu Aldea, strada Verde, strada Valului, complexul comercial "Doi cocoși". De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, sunt afectați consumatorii din localitatea Valu lui Traian, de pe străzile Valea Seacă, Negip Fazal, Mehmet Niazi, Omurcea, Bisericii, Dunării, Prieteniei, Plugarilor, Mihai Eminescu, Școlii și Calea București.

În orașul Cernavodă, între orele 9.00 și 20.00, se va opri curentul timp de două ore, pe străzile Iachim Ionașcu, Viorelelor, Brândușelor, Călugăreni și Mărăști. Iar, între orele 8.30 și 16.30, se lucrează în localitatea Arsa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3766 secunde