Atenție, se oprește apa la Constanța!

126
Atenție, se oprește apa la Constanța! - 9823apa1-1449669987.jpg

Articole de la același autor

Pentru realizarea unor lucrări de remediere a unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă cu diametrul de 600 mm de bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 11 decembrie, în intervalul 5,00 - 19,00. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe bulevardul Aurel Vlaicu (tronsonul delimitat de intersecțiile cu bulevardul Tomis și aleea Universității) și abonații de pe străzile Rubinului, Smaraldului, Agatului, aleea Universității, Opalului, Perlei, Safirului, Topazului și aleea Hortensiei, precum și cei alimentați din punctul termic nr. 45.


"Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Social : Se oprește apa! Iată unde
Pagina a fost generata in 0.5556 secunde