Atenție, se oprește apa la Constanța!

256
Atenție, se oprește apa la Constanța! - atentieapa-1432559207.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierele din zona de vest a municipiului sunt lipsiți de apă rece, timp de 12 ore.

Pentru realizarea unor lucrări de sectorizare și montare vane la nivelul stației de pompare Caragea Dermen, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în noaptea de marți spre miercuri, 26 mai, de la ora 21, și până pe 27 mai, la ora 9,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile toți abonații din localitatea Ovidiu și cei din zona de la ieșire din municipiul Constanța: cartierele Palazu Mare, Boreal, Tomis Plus și zona Carrefour.

Lucrări și la Agigea

Pentru executarea unor lucrări de racordare a rețelei nou montate la sistemul centralizat de distribuție, S.C. RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei în mai multe zone din localitatea Agigea, începând de miercuri, 27 mai, de la ora 23,00, și până joi, 28 mai, la ora 18. Vor fi afectați consumatorii din mai multe zone din Agigea, cartierele Pepinieră, Tabără, Vest și blocurile de pe partea dreaptă din zona Centrală - pe sensul de mers către Eforie.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări "Extinderea și reabilitarea rețelei de apă potabilă și de canalizare și o stație de pompare ape uzate nouă - localitatea Agigea", în valoare de 9,56 milioane lei, din care S.C. RAJA S.A. asigură o cofinanțare de 2,73 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată pe o lungime de 2,7 km și extinsă cu 6,08 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de 11,5 km. Proiectul mai cuprinde și realizarea unei stații de pompare noi în zona de est a localității.

"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4726 secunde